info[at]pcconsultant.nl +31 6 3562 16 83

Goed nieuws, wij kunnen software maken dat uw leven eenvoudiger maakt of u nu particulier of een groot bedrijf bent, wij kunnen u helpen met onze software!

Software laten ontwikkelen hoe gaat dat dan?

Heeft u een probleem of een proces waarvan u af wilt, kost iets u vrezelijk veel tijd? Wij gaan graag de uitdaging met u aan en komen graag een keer kosteloos met u praten over de mogelijkheden die wij zien. Nadat we een oplossing op papier hebben geschetst en met u hebben doorgesproken gaan we pas aan de slag. Tijdens het ontwikkelen houden we u op de hoogte van de voortgang en (afhankelijk van de omvang van uw applicatie) komen we een aantal keer langs om een demo te geven. Pas na volle tevredenheid gaan we over tot het betalen van de software.

Meer weten? Neem contact met ons op! ».

MS-Access ontwikkelaar / programmeur

U zoekt een MS-Access ontwikkelaar voor uw nieuwe of bestaande applicatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij ontwikkelen nieuwe en passen bestaande MS-Access applicaties aan met MS-Access en VBA sinds 1995. De applicatie kan op de volgende manieren worden ontwikkeld:

  • Bij uw op locatie.
  • Op afstand, de werkzaamheden vinden plaats in Heiloo. U ontvangt regelmatig updates.
  • Op afstand met remote desktop verbinding. De Access database blijft op uw locatie, via een Teamviewer verbinding (en telefonisch contact) worden de werkzaamheden aan uw database direct uitgevoerd.

Meer weten? Neem contact met ons op! ».